info@homeopathiedegoede.nl  |  06 – 20654046

Wie ben ik?

Even voorstellen

Wilma de Goede, Klassiek Homeopaat te HeerenveenIk ben Wilma de Goede en woon al vele jaren met plezier in Heerenveen. Tot de kinderen kwamen heb ik gewerkt in diverse ziekenhuizen, eerst als röntgenlaborant en later op de bestralingsafdeling als radiotherapeutisch laborant.  Ik heb altijd veel interesse gehad in de gezondheidszorg.

Later ben ik in aanraking gekomen met klassieke homeopathie en door de goede ervaringen hiermee ben ik zo enthousiast geworden dat ik de opleiding klassieke homeopathie ben gaan volgen aan de Academie Voor Klassieke Homeopathie (AVKH) te Zwolle. Deze opleiding (op HBO niveau) heb ik met goed gevolg in het voorjaar van 2016 afgerond (zie hier de lijst van afgestudeerden van de AVKH). Daarna ben ik gestart met een eigen praktijk.